ALTSO'nun Litvanya Temasları Devam Ediyor

ALTSO'nun Litvanya Temasları Devam Ediyor
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın, 09 Kasım’da başlayan Kosgeb destekli Litvanya iş gezisi devam ediyor.

ALTSO Heyeti, gezinin ikinci gününde, Vilnius Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen iş forumuna katıldı. 

09-12 Kasım tarihleri arasında Litvanya’ya iş gezisi düzenleyen ALTSO Heyeti’nin Litvanya temasları devam ediyor. Heyet, iş gezisinin ikinci gününde Vilnius Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen iş forumuna katıldı. Forumda, Ticaret Baş Müşaviri Muhammet Karakaya, Litvanya Tür İşadamları Derneği Başkanı Arif Balkan Kazdal Pervan ve Litvanyalı firmalar da hazır bulundu. 


ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Bilal Sözen, forumda Litvanyalı iş adamlarına Alanya sunumu yaptı. Litvanyalı iş adamlarını Alanya’ya yatırım yapmaya davet eden Sözen, Alanya’nın sosyo-ekonomik yapısı hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Forumda ayrıca, karşılıklı işbirliği çalışmaları da görüşüldü. 


Forumda ayrıca Vilnius Ticaret ve Sanayi Odası İş ve Strateji Geliştirme Departmanı Müdürü Audrone Masandukaıte de bir sunum yaparak, Litvanya’nın ekonomik yapısı hakkında bilgiler aktardı.


ALTSO Heyeti, Vilnius Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen iş forumunun ardından Enterprise Lithuania Yatırım Ajansı’nı da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


HEYETTE KİMLER VAR?


Alanya’dan iş gezisi için Litvanya’ya hareket eden ALTSO heyetinde, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Meclis Üyeleri ve çok sayıda işadamı yer alıyor.