ALTSO Başkanı Şahin'e Vergi Teşekkürü

ALTSO Başkanı Şahin'e Vergi Teşekkürü
Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş, Vergi Haftası nedeniyle ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, Vergi Dairesi Müdür Yardımcıları Harun Yıldız, Gürkan Aytan ve Bilgi İşlem Sorumlusu Nazım Dere de hazır bulundu.

Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, verginin ülkemiz ekonomisi açısından önemine değindi. Alanya’nın birçok ilden daha fazla vergi ödediğine dikkat çeken Şahin, 27’nci Vergi Haftası’nı kutladı.

Şahin’den sonra söz alan Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş ise bu yıl 27’ncı Vergi Haftası’nı kutladıklarını söyledi. Kutlamalar çerçevesinde çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Karakuş, bu kapsamda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e de nezaket ziyareti düzenlediklerini vurguladı.
Ziyaretin son kısmında ise Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş, ALTSO’nun vergi konusunda yaptığı çalışmalardan ve ALTSO üyelerinin vergi hassasiyeti sebebiyle Başkan Şahin’e teşekkür belgesi verdi.