Alperen Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Alperen Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Alanya Alperen Ocakları'nda görev değişimi yaşandı. Alanya Alperen Ocakları Başkanı İsmail Koç, görevi Mansur Bebekoğlu'na devretti.

Alanya Alperen Ocaklarına uzun yıllardır hizmet veren Mansur Bebekoğlu, Alanya Alperen Ocakları Başkan'ı olarak görevlendirildi.

Görevi devreden Başkan İsmail Koç ise şu ifadeleri kullandı; "2 yıldır ifa ettiğimiz Alperen Ocakları İlçe Başkanlığımız döneminde
her türlü adaletsizliğin, zulmün, küfrün ve zalimin karşısında, hakkın hakkaniyetin ve mazlumun yanında yer aldık. Karaya ak, aka kara demedik. Doğru bildiğimiz ne varsa cesurca söyledik, yanlış gördüğümüz ne varsa mertçe karşısında durduk. Tek gayemiz Allah’ın rızasını kazanmak  ve Nizam-ı Alem ülkümüzü bir ileri noktaya taşımaya çalışmak oldu. Bu yolda karşılaştığımız lütufları da kahırları da Allah’tan bilerek başımızın üstünde tuttuk. Görev süremiz boyunca kahırlarımıza ortak olan değerli büyüklerimize, bizleri benimseyip evladı yerine koyan Alanya halkına, yeri geldiğinde kamuyounda sesimiz olan değerli basın mensuplarına, elini taşın altına koymaktan bir an bile çekinmeyen ocak yönetimime saygılarımı ve şükranlarımı sunarım. 2 yılı aşkın süredir büyük bir gururla taşıdığım ve elimden geldiğince layık olmaya çalıştığım Alperen Ocakları Alanya İlçe Başkanlığı görevimi, birlikte yol yürüdüğüm, cefa omuzladığım kıymetli dava arkadaşım Kişisel Antrenör Mansur Bebekoğlu’na devrettiğimi saygıyla bildiririm. İ'la'yi Kelimetullah için Nizam-ı Alem, Nizam-ı Alem için Alperen Ocakları!"