Alparslan Türkeş 100 Yaşında Fotoğraf Sergisi

Alparslan Türkeş 100 Yaşında Fotoğraf Sergisi
MHP Alanya İlçe Teşkilatı Alparslan Türkeş '100 Yaşında' etkinlikleri kapsamında Alanya Kültür Merkezinde fotoğraf sergisi gerçekleştirdi.

Serginin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Alper Karaduman, 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın akabinde başlayan program dualar eşliğinde devam etti. Progranda konuşan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, "1969'dan bugübe kadar MHP ve ülkü ocakları ile mücadelemizdevam ediyor. Kapısında nöbet tutma nail olmuş belki de son nesiliz. MHP Türk milletinin direnç noktası olmuştur. Hepiniz bir Türk bayrağısınız. Bayrağı düşürmeyin, lekelemeyin. Başbuğ, "Ülkücülük MHP'de olur. MHP dışında ülkücülük yapanlar; Yahudi dükkânında asılı besmele tabelasına benzer." Türkeş'in arkasında olmaya her zamankinden daha azimli olarak devam edeceğiz. Türkeş'ten bayrağı devralan Bahçeli'nin izinde olmaya devam edeceğiz" dedi.