Alanyalı Ülkücülerden Ankara'ya Kerkük Çıkarması

Alanyalı Ülkücülerden Ankara'ya Kerkük Çıkarması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara spor Salonu'nda düzenlenen "Kerkük Sevdalıları ile Buluşma" programına Alanya'dan da çok sayıda ülkücü katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara spor Salonu'nda düzenlenen "Kerkük Sevdalıları ile Buluşma" programında Alanya'dan çok sayıda ülkücü katıldı. 

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, MHP Alanya İlçe Başkanı Musafa Türkdoğan , Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve çok sayıda Alanya'lı ülkücü Ankara Kapalı spor salonunda yerlerini aldı. 
MHP Genele Başkanı Devlet Bahçeli'nin önemli açıklamalar yaptığı programda ki satır başları ise; 
"Beş bin Ülkücü hazır demişsek, karar verilmiş, söz bir defa ağızdan çıkmıştır. Dediğimizi yapar, yaptığımızı dosta da, düşmana da delileriyle gösteririz. Bedenlerimizi ortaya koyarak ihaneti deliğe süpürürüz.
Barzani’nin gönüllü ajanlarına, FETÖ’ye kuyruğunu kaptırmış, PKK’ya aklını kiralamış, Türkiye düşmanlarının denetim ve ipoteği altına girmiş müstevli kalıntılarına tavsiyem, kendi çamurlarında oynasınlar, kendi karanlıklarında debelensinler. Biz Misak’ı Milli diyeceğiz. Biz coğrafyaya dar gelen tarihi konuşacağız. Biz Kerkük’ün şeref tapusunu yağmalatmayacağız.
82 Kerkük dedik, 83 Musul dedik, 84’ü de söyleseydik, herhalde bunlar çılgına dönecek, deli divane olup geçmişte ziyaret edip gülücükler saçtıkları PKK kamplarında tekrar soluklarını alacaklardı. Biz Türk milliyetçisiyiz. Biz Türkçüyüz. Ve biz merhum Ziya Gökalp’i şu sözüne sonuna kadar da bağlıyız: “Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan 
Biriz Kerkük, beraberiz Kerkük, bu yoldan dönenin ar damarı çatlasın Kerkük. Diyorum ki, Kerkük Türk’tür, sonsuza kadar da Türk kalacaktır. Türkmen kardeşlerime, Irak Türkmen Cephesinin değerli başkan ve yöneticilerine başarılar diliyorum. Dualarımız onlarla." dedi. 

Program sonrasında MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve bir çok partili MHP Genel Merkezini ziyaret ettiler. Mustafa Aksoy ve Mustafa Türkdoğan Devlet bey'in makamına girerek genel merkezin emir ve talimatlarını aldılar.