Alanya’da PERİNÇEK Gerginliği

Alanya’da PERİNÇEK Gerginliği
Alanya’da PERİNÇEK gerginliği.. Keykubatın torunlarından sert açıklama: "Orada olacağız" Bugün akşam AKM’de konferans verecek olan Vatan Partisi genel başkanı Doğu Perinçek kentte milliyetçiler arasında tepkilere yol açtı.
Perinçek’in bugün vereceği konferansa ilk tepki BBP ilçe başkanı Fevzi Yıldırım’dan gelerek açıklamasında ‘Biz senin Bekaa’da APO ile resimlerini de biliyoruz. Şimdi ne yüzle milli olmaktan söz ediyorsunuz’ diye tepki göstermişti. Yıldırım’ın bu açıklamasına daha sonra Alanya’nın Alperenleri,milliyetçi grupları da destek vererek yapılan kapalı toplantılarda hararetli tartışmalar yaşandı.
Bağımsız milliyetçi gruplar ile Alperenler bugün yapılacak konferansa karşı tepkilerini göstereceklerini belirterek ‘Alanya APO sempazitanları ile Bekaa Vadisinin propaganda merkezi olamaz..
Bunlar Milli ise biz Keykubat’ın Torunları ne oluyoruz dediler.
Şehirde gerginlik yaratan konferansa karşı İdarenin nasıl bir tavır takınacağı merakla beklenirken ‘Türkiye’nin olağanüstü günlerden geçtiği günlerde Alanya bu tür propagandalar için merkez seçilemez,buna karşıyız ve tepkimizi ortaya koyacağız diyen bağımsız milliyetçi gruplar ile Alperenler Keykubatın torunları olarak bizlerde orada olacağız dediler.


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Bölücübaşı