Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde
Kaymakam Tanrıseven, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın, Kaymakamlar ile yaptığı istişare toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, Kaymakamlar ile yaptığı istişare toplantısı çerçevesinde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ve diğer Kaymakamları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul ederek, hitap etti.

ZİHNİNİZLE VE YÜREĞİNİZLE KENDİNİZİ VAZİFENİZE ADAMANIZ GEREKİR
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Kaymakamlar Toplantısı’nda farklı illerden gelen Kaymakamlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaptığınız işin manevi hazzını alamıyorsanız, o iş size yüktür. Belki teknik işler bu şekilde yürüyebilir. İdarecilik gibi doğrudan insanların hayatına dokunan işlerde, sadece haftanın 5 günü 9 saat mesai yapmakla, sadece rutini yürütmekle başarılı olunamaz. Hele hele siyasetçiler, hele hele Valiler, Kaymakamlar, emniyetçiler onlar için saat diye bir şey olamaz. Haftanın 7 günü, günün 24 saati, zihninizle ve yüreğinizle kendinizi vazifenize adamanız lazımdır. Bu gönül işidir” dedi.

KAYMAKAMLAR 24 SAAT ÇALIŞAN, TEYAKKUZ İÇİNDE OLAN KİŞİDİR
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan, ”Yeni Türkiye’nin inşaası için hem muhabbetimizi pekiştirdiğimiz hem birlik beraberliğimiz için bu toplantının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vatandaşımız, devlet deyince ilçesinde Kaymakamı, vilayetinde Valiyi bilir, Valiyi ve Kaymakamı tanır; onları sorumlu görür. İlçelerinizde mazeret değil, eser bırakan Kaymakamlar istiyorum. Devlet denen mekanizma canlı bir sistemdir. Bu sistemi yaşatan da insandır. Sizler Kaymakamlar olarak vatandaşlarımızla etkin ilişki içinde bulunan kamu görevlilerisiniz. Çoğu defa sizlerin kişisel becerisi, çalışkanlığı temsil ettiğiniz görevin üzerinde etkiye sahiptir. Kaymakamlık sabah 9 akşam 18 arası yapılacak, sonra eve gidip yatılacak bir iş değildir. Kaymakam 24 saat çalışan, teyakkuz içinde olan kişidir” dedi.

ESER ÜRETEN KAYMAKAMLAR GÖRMEK İSTİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan konuşmasının devamında şunları kaydetti; ”Sizler mazeret kapı yerine, çözüm kapısını zorlamalısınız. Önünüze çıkan zorluklar karşısında asla eliniz kolunuz bağlı olmayacaksınız. Ya yol bulacaksınız, ya da yol yapacaksınız. İlçelerimizde mazeret değil, eser üreten kaymakamlar görmek istiyorum. Devleti temsil gibi şerefli bir sorumluluk üstlendiyseniz bunun hakkını vermelisiniz. Kaymakamlarımızın başarıları da başarısızlıkları da Türkiye geneline kadar büyüyor, konuşuluyor. Gezilerimiz sırasında, misafirlerimiz aracılığıyla sürekli bilgi akışı oluyor. Başarılı olanları takdir etmek, aynı çabayı göstermeyenleri de tespit etmek zorundayız. Görev yaptığınız yerdeki halkımıza benden selamlarımı iletirseniz çok memnun olurum”

ALANYA KAYMAKAMI TANRISEVEN ”BU İŞE GÖNÜL VERDİM”
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen toplantının çok verimli geçtiğini söyleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yapmış olduğu değerlendirmede şunları kaydetti; ”Cumhurbaşkanımız tarafından davet edilerek toplantıya katıldık. Toplantımız çok verimli geçti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın dediği gibi, haftanın 7 günü, günün 24 saati, zihnimizle ve yüreğimizle kendimizi vazifeye adamamız gerekiyor. Bende bu işe gönül verdim. Daha çok çalışıp Alanya’nın marka değerini daha da yükselteceğiz. Halkla iç içe birlik ve beraberlik içerisinde Alanya’mız için çalışacağız.”

Ayrıca, kabulde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e, Sayın Cumhurbaşkanı’mızın konuşma yaptığı kürsünün hemen önündeki ilk masada yer ayrıldı. Kaymakam Tanrıseven, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan ve bir kısım mülki amirlerle birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı dinledi.