Alanya'da İlk İmzalar Atıldı

Alanya'da İlk İmzalar Atıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Alanya ziyaretlerinde ifade ettiği, “İl olmak Alanya’nın hakkıdır” söylemi üzerine dün bir imza kampanyası başlattı..

MHP Alanya İlçe parti binasında dün düzenlenen imza kampanyasının başlangıç programına MHP 22. dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, oda başkanları, oda başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Türkdoğan, “100 bin imza hedefiyle Alanya’nın il olması için yola çıktık. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Alanya’yı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Alanya dünyanın en güzel şehri, Alanya tüm dünya milletlerinden insanların yaşadığı bir medeniyet şehri. Büyükşehir ve bütün şehir yasası ile ilgili gelişmelerin olacağını biliyoruz. O nedenle Alanya arzu ettiği il olmayı çoktan hak etmiştir. Bu şehir artık kabuğuna sığmıyor. Biz de bu vesileyle sesimizi daha yüksek çıkarabilmek için bu kampanyayı başlattık. Alanya 47 ilden ekonomik olarak daha büyük. Ben bu kampanyaya herkesin destek vereceğine inanıyorum. Bu çıkılan yolda inşallah hedefimize ulaşacağız” dedi.