Alanya'da Belediye Başkanları Üçüncü Kez Bir Araya Geldi

Alanya'da Belediye Başkanları Üçüncü Kez Bir Araya Geldi
Alanya'da ve eski beldelerde görev yapan belediye başkanları 3. kez bir araya geldi.
Alanya'nın Demirtaş eski Belediyesi'nin kurucu Belediye Başkanı Yusuf Karagöz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı Sunstar Otel'de yapıldı. Toplantıya  Alanya merkez ve beldelerde bugüne kadar görev yapan belediye başkanları katıldı.  Sabah kahvaltısının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Demirtaş Belediyesi'nin kurucu Başkanı Yusuf Karagöz, davetine katılan belediye başkanlarına teşekkür etti. Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden eski Oba Belediye Başkanı ve  Milletvekili Hayri Doğan'a başsağlığı dileyen Yusuf Karagöz, "Bugün tekrar sizlerle burada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu toplantının birincisin  Alanya Belediye Başkanımız  Adem Murat Yücel gerçekleştirmişti" dedi.

YÜCEL: "İNSANLAR YAŞADIKLARI ŞEHİRDE MUTLU OLMALI"

Alanya'yı merkez ve mahalleleri ile bir bütün olarak gördüklerini ve hizmet ederken de buna dikkat ettiklerini belirten  Alanya Belediye Başkanı  Adem Murat Yücel, "Öncelikle bölgemize bugüne kadar hizmet eden ve şehrimizin bu noktalara gelmesinde büyük emekleri olan belediye başkanlarımız ile bir arada olmaktan onur ve gurur duydum.  Alanya Belediyesi olarak her zaman söylediğim gibi tek amacımız insanları mutlu etmek ve öz değerlerimize sahip çıkmak. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. İnsanlarımız yaşadıkları şehirle gurur duymalı ve mutlu olmalı.  Alanya Belediyesi de gece gündüz bunun için çalışıyor ve çalışmaya devam edecek."

DİKMETAŞ VE SÖGÜT YAYLALARI ASFALTLANACAK

Alanya'nın yayla kültürünün olduğunu ve yaylalarda da  Alanya Belediyesi'nin çalışma yaptığını belirten Yücel, "Demirtaş'a bağlı Dikmetaş ve  Söğüt Yaylalarının geçen yıl alt yapısı Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından yapıldı. Asfaltlaması ise programa alındı. İnşallah bu yaz öncesi burada 35 kilometrelik bir asfaltlama çalışması yapacağız. Yaylalarımız bizim için merkez kadar önemli. Diğer yaylalarda da ekiplerimiz çalışmalara başladı" dedi.

Toplantının ardından belediye başkanları günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.