Alanya CHP'de mahalle temsilcileri atamaları gerçekleşti

Alanya CHP'de mahalle temsilcileri atamaları gerçekleşti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu örgütlenme komitesi ile birlikte seçim öncesi belirlediği mahalle temsilciliklerine yeni atamalar gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz dönem 98 mahallede ilk defa yapılan mahalle temsilciliği atamaları tüzük gereği yenilendi. CHP’li merkez mahalle temsilcilerinin atamaları gerçekleştirildi. CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ tarafından görevleri tebliğ edilen mahalle temsilcileri yeni dönemde CHP’nin örgütlenme şemasının bir parçası olacak.

YENİ ÖRGÜTLENME TAMAM
İlçe başkanı Coşkun Karadağ açıklamasında, “4 mahallemizde üyemiz olmadığı için 98 mahallemizde yeni bir örgütlenme gerçekleştirdik. Bahsi geçen mahallelerde de üye yapmak ilk işimiz olmalı. Daha sonra tüm mahallelerimizde örgütlenmemizi tamamlamış olacağız” dedi.Geçtiğimiz dönem 98 mahallede ilk defa yapılan mahalle temsilciliği atamaları tüzük gereği yenilendi. CHP’li merkez mahalle temsilcililerinin atamaları gerçekleştirildi. CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ tarafından görevleri tebliğ edilen mahalle temsilcileri yeni dönemde CHP’nin örgütlenme şemasının bir parçası olacak.

YENİ ÖRGÜTLENME TAMAM
İlçe başkanı Coşkun Karadağ açıklamasında, “4 mahallemizde üyemiz olmadığı için 98 mahallemizde yeni bir örgütlenme gerçekleştirdik. Bahsi geçen mahallelerde de üye yapmak ilk işimiz olmalı. Daha sonra tüm mahallelerimizde örgütlenmemizi tamamlamış olacağız” dedi.