Alanya Bunları Biliyor muydunuz ?

Alanya Bunları Biliyor muydunuz ?
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve 23.Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız'dan Yeşilöz Mahallesinde bulunan akaryakıt dolum ve dağıtım tesisinin yakasını bırakmıyor..

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve 23.Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız'dan Yeşilöz Mahallesinde bulunan akaryakıt dolum ve dağıtım tesisinin yakasını bırakmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Yeşilöz Mahallemizde bulunan Akaryakıt dağıtım ve dolum tesisi önünde  büyütülmesi kararına karşı çıkan, MHP Alanya İlçe Teşkilatı, 4 kat büyümesi hedeflenen tesis ile alakalı bugün, İlçe Bakanı Türkdoğan ve 23.Dönem Milletvekili Yıldız, sosyal medya hesaplarından tesisin trafiğe vereceği zarar hususunda " Alanya Bunları Biliyor muydunuz ?" diyerek paylaşımda bulundu. 
Paylaşımda tesisin trafiğe vereği zararı şu şekilde ifade ettiler ; "Alanya trafğini rahatlatacağı, tehlikelerin azaltılacağı söylenerek, kurulan akaryakıt depolama tesisinin; 
Alanya ve Gazipaşa da bulunan petrol istasyonlarının akaryakıt nakliyesi için günde maksimum 60 tankerin, normalde 30 tankerin Alanya trafiğinde olduğu , Tesisin 140.000 ton kapasitesi olduğu, kapasitenin tamamının nakli için 7000, dörtte üçünün nakli için 5250 tankerin, yarısının nakli için 3500 tankerin, dörtte biri için 1250 tankerin Alanya trafiğinde olacaktır.  Alanya trafiği için 60 tanker mi ? 7000 tanker mi tehlikelidir ? "