Ak Parti Yönetiminden Hastane Ziyareti

Ak Parti Yönetiminden Hastane Ziyareti
Alanya Ak Parti Yönetiminden Hastane Ziyareti..

Ak Parti İlçe Başkanı  Mustafa Toklu, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve hastane yönetimini ziyaret ederek hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş,   Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen  ve 40 kişilik yönetim ekibi eşlik etti.  
Hastane yönetimi, ziyaret sırasında yeni hizmet binasının hasta ve hasta yakınlarının hizmete açılmasıyla birlikte göreve geldikleri günden itibaren yapılan sağlık hizmetlerini ve ihtiyaçlarını belirten bir sunum  gerçekleştirdi. 
Başkan Toklu, sunum sırasında hastane yönetiminin taleplerini ve ihtiyaçlarını not alarak; “Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu ve Ak Parti Antalya Milletvekillerimiz ile bu durumu paylaşacağız" dedi. Mustafa Toklu; "Ülkemizde ve  Alanya’da sağlık hizmetinde kat edilen yol bizleri çok mutlu etmektedir. Görüyorum ki çok güzel işlere imza atılmış. Vatandaşlarımız her şeyin  en  iyisine layıktır. Bizler de büyüklerimizin  desteğiyle her zaman hizmete hazırız. Bu doğrulta hasta ve hasta yakınlarımızın en iyi sağlık hizmeti alması için destek vermeye hazırız ve yanınızdayız.” dedi.