AK Parti'de kongreler başladı

AK Parti'de kongreler başladı
AK Parti’de Antalya’nın olağan kongre süreci Korkuteli ilçe kongresi ile başladı. Kongrede mevcut ilçe başkanı Kemal Sancaktar güven tazeledi.

Antalya’da ilçe kongre takvimin açıklanmasının ardından Ak Parti’nin ilk kongresi eski başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı Korkuteli’nde gerçekleştirildi. Korkuteli kongresine Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.  AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar’ın tek aday olarak katıldığı 7. olağan kongresinde yaptığı konuşmada 'Türkiye için inandığın yolda yürü' diyerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatıldı.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 hedeflerimize, daha dinamik ve daha güçlü ilerlemek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 29 Şubat’ta yapılacak Kaş kongresi ile devam edecek süreç içinde Alanya ilçe başkanlığı seçimi ise 11 Nisan Cumartesi günü yapılacak. 22 Şubat’ta yapılması planlanan Elmalı ilçe kongresi ise ileri bir tarihe ertelendi.