AK Parti'de Bugün Kongre Günü

AK Parti'de Bugün Kongre Günü
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı bugün 6. Olağan kongresini gerçekleştirecek. Genel Merkezin adayı olarak tek liste ile başkan seçilecek olan Mimar Mustafa Toklu, 2019 seçimleri öncesinde koltuğu Mustafa Berberoğlu’ndan teslim almış olacak. Kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'da katılacak..

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı bugün 6. Olağan kongresini gerçekleştirecek. Genel Merkezin adayı olarak tek liste ile başkan seçilecek olan Mimar Mustafa Toklu, 2019 seçimleri öncesinde koltuğu Mustafa Berberoğlu’ndan teslim almış olacak. Kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'da katılacak.

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olağan kongresi bugün saat 14.00’de Alanya Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. Kongre öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. “Millete hizmet yolunda, kutlu yürüyüşe devam” sloganı ile yapıalcak olan kongrede Mustafa Berberoğlu görevini Mustafa Toklu'ya devredecek. Yeni dönemde başkanlığı bırakma kararı alan Berberoğlu’nun bugün Alanya ilçe başkanı olarak son günü. Berberoğlu’nun yerine Genel Merkez tarafından tek aday olarak gösterilen Mimar Mustafa Toklu bugün seçime tek liste ile girecek ve Ak Parti’nin yeni Alanya ilçe başkanı seçilecek. Başkayı Adayı Toklu yönetim kurulu listesini bugün kongreye parti tabanına sunacak.

KONGREYE KATILIMIN YOĞUN OLMASI BEKLENİYOR
Bugün saat 14.00’da Alanya Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak olan kongreye Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve çok sayıda partili katılacak. Mimar Mustafa Toklu’nun tek aday olarak katılacağı kongreye ilişkin tüm hazırlıklar tamamlanırken partililerin yanı sıra STK’lar ve muhtarların da demokrasi şölenine davet edildiği belirtildi. Kongrede 430 delegenin oy kullanacağı öğrenildi.