Ak Parti Alanya’da 14 Mayıs seferberliği başladı

Ak Parti Alanya’da 14 Mayıs seferberliği başladı
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 14 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçime yönelik merkez mahallelerde bulunan okulların sorumluları ile ilçe teşkilatında bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçerek ülkede istikrarın tekrar sürmesi için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve okul sorumlularının katıldığı toplantıda son yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda seçime yönelik önlemler, dikkat edilmesi gereken hususlar, sorumlu kişilerin sorumluluk alanlarının önemine değinildi. Toklu, büyük bir sorumluluk üstlenen okul sorumlularına teşekkürlerini ileterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek ülkede istikrarın tekrar sürmesi için çalışacaklarını ifade etti. 

“14 MAYIS’IN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ”

Toklu, “AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda merkez mahallelerimizde bulunan okullarımıza atamış olduğumuz okul sorumlularımız ile bir araya geldik. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için öneminin farkındayız. Bu doğrultuda teşkilatımızın tüm AK kadrolarıyla çalışmalarımıza daha da hız verdik. Okul sorumlularımıza gerekli uyarılarımızı yaparak seçim günü okullarımızda herhangi bir aksaklığa neden olunmaması için önlemlerimizi aktardık. Okul sorumlularımızın üstlenmiş oldukları bu büyük sorumluluk sebebiyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Alanya hazır, Türkiye hazır, doğru adımlarla yola devam” dedi.