350 Genç ile TBMM'de Bir Gün

350 Genç ile TBMM'de Bir Gün
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Atay Uslu Finike'den gelen 350 lise son sınıf öğrencisini ve 20 öğretmeni TBMM'de misafir etti..
 AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Atay Uslu Finike'den gelen 350 lise son sınıf  öğrencisini ve 20 öğretmeni TBMM'de misafir etti.  Antalya Milletvekilleri öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bizzat gezdirerek meclis çalışma usulleri hakkında bilgiler verdi.
350 SON SINIF ÖĞRENCİSİ TBMM'DE
15 Temmuz Hain Darbe girişimi sırasında bombalanan yerleri öğrencilere gösteren Atay Uslu gençlere şunları ifade etti: " Milletimize, demokrasimize ve Millet İradesinin kalbi olan Gazi Meclisimize karşı yapılan bu alçakça saldırının unutulmaması için fiziksel tahribatlar onarılmayarak anıt müzeye dönüştürüldü.  Gençler, gelecek nesiller görsün ve ibret alınsın diye... . 

10 KASIM DA YARIYA İNMEYEN TEK BAYRAK TBMM'DE ÖNÜNDEKİ BAYRAKTIR...
Milletvekili Atay Uslu  gençlere  düşen görevin çok çalışmak ve ülkemize, milletimize, insanlığa hayırlı ve güzel işler yapmak olduğunu ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti: "Hepimize düşen görev Bayrağımızı yere indirmemektir, medeniyetimizi yükseltmektir.  Bugün dikkat ederseniz 10 Kasım nedeni ile diğer tüm bayraklar yarıya indirilmesine rağmen birtek TBMM deki bayrak hala göklerde. Çünkü bu bayrak devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının ve varlığının sembolü. 10 Kasım günü tüm Türkiye'de yarıya inmeyen tek bayrak TBMM önündeki bayraktır." 


GENÇLERİ TBMM DE MİLLETVEKİLİ OLARAK DA GÖRECEĞİZ.
Gençler Genel kurul izleyici salonunun localarına da girdiler ve genel kurul çalışma düzeni ve sistemi konusunda bilgilendiler.  Atay Uslu gençlere artık seçilme yaşının 18'e indiğini vurgulayarak, gençlerimize güvendiklerini ve gençleri bundan sonra ziyaretçi olarak değil milletvekili olarak da mecliste göreceklerini ifade etti.

Gençlerde yaşlarının 16-17 olduğunu ifade ederek 2019 seçimlerinde oy kullanacaklarını, bazı gençlerde milletvekili olmak istediklerini ifade ettiler.  Öğretmenler ve öğrenciler Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Atay Uslu'ya yakın ilgisi nedeniyle teşekkür ettiler. 

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu öğrencilere Genel Kurulundan sonra Meclis'in diğer bölümlerini de gezdirdi ve bu geziye destek veren Finike Belediyesine ve Başkan Osman Sarıoğlu'na teşekkür etti.