TURSAF Fuardan Fuara Koşuyor

TURSAF Fuardan Fuara Koşuyor
TURSAF fuardan fuara kongreden, toplantılara koşuyor.Hız vermeden çalışmalarına devam eden TURSAF’ın şimdiki durağı ise İstanbul’da gerçekleştirilen 3. Uluslararası  Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi oldu. 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu(SADEFE) tarafından gerçekleştilen  Sadefe Sağlık Fuarı 3. Uluslararası  Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi büyük bir katılımla  gerçekleştirildi. İstanbul’da gerçekleştirilen sağlık ve bakım turizmi sempozyumunun açılış konuşmasını ise Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu (TURSAF)  Genel Başkanı Dr. Tevfik Yazan gerçekleştirdi. Dr. Tevfik Yazan  katılımcılara Türkiye’nin Sağlık Bakım Turizmi Politikaları hakkında  bilgi verdi. TURSAF  Genel Başkanı Dr. Tevfik Yazan;” sağlık turizmi büyük bir ivme kazanmıştır. Geleceğin ve bugünün en büyük yatırımı olan sağlık turizmine,  devletimizin politikaları çerçevesinde  bizler önem vermekte, ülkemizin  bu sektörde hak ettiği payı alması  içinse  çalışmalar yapmaktayız.3. yaş Geriatri  Turizmide bizler  için  en önemli olan turizm sektörlerinden birisidir.  Yaşlı vatandaşlar büyüyen bir piyasayı temsil eder.Turizmde sezonları dengeleyebilirler.Yaşlıların uluslararası yerler dahil olmak üzere daha yüksek seyahat eğilimi bulunmaktadır.TURSAF olarak doğrultuda etkin ve hızlı hasta akışını sağlamak ,kalifiye eleman yetiştirmek,istihdama katkı sağlamak adına bir takım projeler hazırlamaktayız”dedi.   
3. Uluslararası  Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi ‘nde  aynı zamanda TURSAF üyesi Prof. Dr. Hülya Harutoğlu , Prof. Dr. Haydar Sur, Bursa Sağlık Turizmi Derneği Temsilcisi Çiğdem Atılmış’da  bir sunum gerçekleştirerek güne damgalarını  vurdular.