Bir Telefonunuz Yeter

Bir Telefonunuz Yeter
Antalya Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlar için Alanya’da engelsiz araç tahsis etti. 'Engelsiz Ulaşım Aracı' ilçemizde ulaşımda zorluk yaşayan engellileri rahatlatacak.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya için tahsis ettiği Engelsiz Ulaşım Aracı sayesinde engelli vatandaşlar; hastane, kaymakamlık, adliye gibi zorunlu ulaşım ihtiyaçlarında kamu kurumlarına çok daha rahat ulaşabilecek. İlçede yeni hizmete başlayan ve yoğun talep görmesi beklenen Engelsiz Ulaşım Hizmeti sayesinde engelli vatandaşlar işlemlerini çok daha kısa sürede ve rahat bir şekilde yerine getirebilecek.1 şoför ve 1 hostesin görev yapacağı ‘Engelsiz Ulaşım Aracı’ hizmet vermeye başladı. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ‘’Aynı anda iki engelli vatandaşın taşınabildiği Engelsiz Ulaşım Aracı, hem akülü hem de tekerlekli sandalye kullanan vatandaşlara hizmet verecek. Bu aracı tahsis eden  Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes TÜREL’ e teşekkür ederiz. Alanya Kestel deki hizmet birimimizden ihtiyaç duyan vatandaşların 0242 5182341 nolu telefondan 08.00-17.00 saatleri arasında randevu almaları gerekiyor. Vatandaşımıza en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz’’ dedi.