Alanya Eğitim-Bir-Sen'den sağlık çalışanlarına maske desteği

Alanya Eğitim-Bir-Sen'den sağlık çalışanlarına maske desteği
Eğitim-Bir-Sen Alanya Temsilciliği, korona virüs salgını kapsamında gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarını unutmayarak maske desteğinde bulundular.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Alanya Temsilciliği korona virüs salgını ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlar, doktorlar ve hemşirelere ücretsiz koruyucu yüz siper maskesi dağıttı.
Tüm dünyada yayılan korona virüs salgınına karşı kamu görevlileri canla başla mücadele etmeye devam ediyor. Evlerinde kendi çocuklarını yalnız bırakan, onlarca hasta ile ilgilenen ve gece gündüz çalışan doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarını “Sadece alkışlamakla yetinmiyoruz” diyen Eğitim-Bir-Sen Alanya Temsilciliği üyeleri koruyucu yüz siper maskesi dağıtımı yaptılar.

MASKE HEDİYE ETTİLER
Eğitim-Bir-Sen Alanya Temsilcisi Abuzer Gündoğar konuyla ilgili açıklama yaparak, “Covid-19 diye bilenen yeni tip korona virüs ile mücadelede sağlık çalışanlarımıza destek olmak ve korumak için sağlık kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ederek, orada çalışan sağlık çalışanlarımıza maske hediye ettik. Alacağımız her tedbirin virüsten daha etkili olacağını düşünüyoruz. Tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

GÜNDOĞAR VATANDAŞLARI UYARDI
Alınan tedbirlere tüm vatandaşların uyması gerektiğinin altını çizen Abuzer Gündoğar, “Üyelerimiz başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarının dönüşümlü ve esnek çalışma prensipleri ile çalışmaya özen göstermesini, zaruri bir ihtiyaç olmadıkça evde kalmalarını istiyoruz. Üyelerimizin ihtiyaç ve sorunları için yönetim kurulumuza telefonla ulaşabileceklerini hatırlatmak istiyorum.” şeklinde konuştu.