Üç Kafadar Deli, Alanya Muzu ile start verdi

Üç Kafadar Deli, Alanya Muzu ile start verdi
Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde çekilen X Bilinmeyen Yaşamlar dizisinin 7. Bölümü, Üç Kafadar Deli'nin çekimleri tamamlandı.

Haber: Zeki Demir

Üç Kafadar Deli'de Akıl Hastanesi Başhekimi Dr. Zeki rolünü oynayan Alanyalı Oyuncu Zeki Demir, sete Alanya Muzu götürüp teknik ekip ve oyunculara dağıttı. Daha sonra çekimler başladı. Demir "Alanya Muzunu, Atatürkün adını taşıyan güzel bir ilçemizde, film seti ortamında tanıtmak onur verici. Muzu gönderen İşadamı oyuncu Ali Özer Beye'de teşekkür ederim. Komedi filmde, hastanede tedavi gören üç akıl hastası ile aynı duruma düşmüş bir Başhekimi canlandırdım" dedi.
Paşa Tv adına Necati Kurnaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği Üç Kafadar Deli komedi filmde Necati Kurnaz, Recep Konağ, Hamza Özen, Zeki Demir, Selçuk Özmen, Nagihan Sevim, Nurten Deniz, Mehmet Cevher, Hayrettin Gök, Fikret Kara, Hüseyin Zeybek rol aldı. Görüntü Yönetmeni olarak Hayrettin Gök ve Mümin Yavuz görev alırken, Hanife Kaya yardımcı yönetmen olarak yer aldı.
Senarist ve Yönetmen Necati Kurnaz emeği geçen herkese teşekkür edip, Alanya ya selamlarını ileterek, Mayıs ayında Alanya da bir film çekileceği müjdesini verdi. Film yakın zamanda Tarım Türk TV ekranlarında olacak.