"Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir"

"Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir"
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ 27 Mart dünya tiyatrolar gününü kutladı.

İnsanların iletişim kurabileceği en önemli organizasyonlarından bir tanesinin tiyatro olduğunu belirten Coşkun Karadağ;
"Ben özellikle Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün sanatsiz kalmış bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir ilkesi üzerinden gerçekten tiyatroların çok önemli olduğunu, toplumsal kişiliği, toplumsal sorunu, toplumsal iletişimi ve toplumun her türlü yaşantılarını anlayacak ve bir sonraki kuşağa aktaracağımiz en etkili aktivitelerdir tiyatro."
Aynı zamanda Akdeniz'in ve Alanya'nın bircok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirten Coşkun Karadağ birçok tarihi kalintilarin özellikle tiyatrolardan  günümüze kadar gelmiş tarihi eserler olduğunu söyledi. Dolayısıyla bizlerinde bir önceki kuşak gibi tiyatrolara önem vermemiz gerektiğini belirterek Türk toplumumuzun sorunlarını görsel olarak aktarmakta tiyatroların çok önemli bir yeri olduğunun altını çizdi.
Aynı zamanda Emişbeleni Bölgesini ve Toslak mahallesini ziyarete uğradığını ve üreticilerimizin çok zarar gördüğünü belirten Coşkun Karadağ sigortaları olmadığı için bu maddi zararları karşılayacak bir mecrii bulamadıklarını fakat bu durumu yetkililere taşıyıp tespit ettikleri vatandaslara bu zararların giderilmesi için birtakım girişimlerde bulunacaklarini ifade etti. Sigorta olmamasının nedenini ise maddi hasarların karşılanabilmesi için birtakım fiziki değişikliklerin olması gerektiğini fakat bu değişikliklerin üretici vatandaşlarımıza çok külfet getirdiğini söyledi. Ve devletin bu vatandaşlara yardım etmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti.

Özel sağlık alanı değil sağlık alanı 
Mahmutlar da 11 dönüm arsanın özel sağlık alanına dönüştürülmesi konusunda ki düşüncelerini ise vaka sayılarının artmasından ötürü ve acil ihtiyaçlardan ötürü mahmutlarda devlet hastanesinin olmasına vurgu yapan Karadağ "Özel sağlık alanı değil sağlık alanına dönüştürülmeli" diyerek sözlerini noktaladı.

İstanbul sözleşmesinin kaldırılmasına da değinen Karadağ "Türk kadınlarımızı Avrupalı kadınlardan ayrıştıran özellik nedir?" ifadeleriyle İstanbul sözleşmesinin kaldırılmasına olan tepkisini belirtti.