Lavrov, Türk Vatandaşını Rus Sandı

Lavrov, Türk Vatandaşını Rus Sandı
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov bugün hatıra foğtoğrafı çektirmek üzere Alanya rıhtımı Kızıl Kule önüne geçtiler. Burada Alanya'da UTESKON Akdeniz Bölge Sorumlusu Akın Baycan, Bakan Çavuşoğlu'na bir konuda bilgi vermek amacı ile yanına geçti. Bu esnada sarışın ve renkli gözlü olması sebebi ile Lavrov, Akın Baycan'ı Rus vatandaşı sandı.
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov bugün hatıra foğtoğrafı çektirmek üzere Alanya rıhtımı Kızıl Kule önüne geçtiler. Burada UTESKON Akdeniz Bölge Sorumlusu Akın Baycan, Bakan Çavuşoğlu'na bir konuda bilgi vermek amacı ile yanına geçti. Bu esnada sarışın ve renkli gözlü olması sebebi ile Lavrov, Akın Baycan'ı Rus vatandaşı sandı. Baycan Bakan Çavuşoğlu ile Türkçe konuşunca Lavrov şaşırdı.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Baycan'ın Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile çok önemli bir organizasyon hakkında görüştüğüde öğrenildi. UTESKON Akdeniz Bölge Sorumlusu Akın Baycan'dan edinilen bilgilere göre Rus Dışişleri Bakanı Lavrov bu yıl Uteskon tarafından Kemer'de düzenlenecek olan Türk Rus dostluk festivali I Love Kemer Fest'e davet edildi, daveti memnuniyetle kabul eden Lavrov gelmeye çalışacağını söyledi ve bu festivalin Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin tamirinde önemli rol oynayacağınıda sözlerine ekledi.