DeFacto’dan Okula Havalı Dönüş!

DeFacto’dan Okula Havalı Dönüş!
Türkiye’nin genç ve dinamik markası DeFacto, ilk defa okula gidecek miniklere ve yaz tatilini bitirip okula dönmeyi heyecanla bekleyen öğrencilere özel bir koleksiyon hazırladı. Gömleklerden DeChino pantolonlara, polo yaka t-shirtlerden triko, hırka ve kazaklara kadar birçok ürünün yer aldığı ‘Back to School Koleksiyonu’ okulda da şık ve havalı olmak isteyen gençlerin tercihi oluyor. DeFacto, tarzıyla farklılık yaratmak isteyen öğrenciler için özel olarak tasarladığı sloganlı sweatshirtleri, sırt çantaları

DeFacto, okula hazırlanan tüm öğrencilerin beğenisine sunduğu özel  ‘Back to School Koleksiyonu’ ile yeni eğitim – öğretim dönemine damgasını vuruyor. 2017 sonbahar-kış okul sezonunun moda renkleri gri, lacivert ve pembenin ağırlıklı olduğu çocuklar için özel olarak tasarlanan koleksiyonda, kırmızı ve bordonun enerjisi beyaz ve mavinin dinginlik veren yansımaları ile dengeleniyor. Öğrencilerin yeni dönem heyecan, enerji ve neşesini yansıtan DeFacto Back to School koleksiyonu, çalan ilk zil ile birlikte okul koridorlarını renklendirecek.

DeFacto Back to School Koleksiyonu, tüm gençleri stil sahibi çizgileri ile cezbediyor. Farklı kesim ve modellerdeki DeChino pantolonların havalı casual gömleklerle kombinlendiği koleksiyon, sloganlı sweatshirt ve rengarenk polo yaka t-shirtlerle canlanıyor. Farklı desen ve modelli triko, hırka ve kazakların da yer aldığı koleksiyonda tarzını ortaya koymak isteyen öğrenciler için eğlenceli sırt çantaları ve şıklıklarını tamamlayacakları ayakkabı seçenekleri bulunuyor.