Mustafa Keser Hayranı Matmazel Coco

Mustafa Keser Hayranı Matmazel Coco
Modern meyhane konsepti ile misafirlere unutulmaz anlar yaşatan Ah Mazi By My Cabaret'in sivri dilli sempatik ama lafını esirgemeyen sunucusu komedyen Matmazel Coco cuma akşamı Ah Mazi'de konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Mustafa Keser'i yere göğe sığdıramadı.
Modern meyhane konsepti ile misafirlere unutulmaz anlar yaşatan Ah Mazi By My Cabaret'in sivri dilli sempatik ama lafını esirgemeyen sunucusu komedyen Matmazel Cococuma akşamı Ah Mazi'de konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Mustafa Keser'i yere göğe sığdıramadı.

Seyirciye Mustafa Keser'in meşhur mendiline atıfta bulunarak, "Mendil verem mi?" türküsünü söyletmeye çalışan Coco, yaklaşık 1 saat kaldığı sahnede kah esprileri kah söylediği ilginç şarkılarla seyirciye eğlenceli dakikalar yaşattı.

"Performans bitiminde az sonra solistim sayın Mustafa Keser sahnede olacak ve eminim ki unutulmaz dakikalar yaşayacaksınız. Mustafa Keser gibi bir usta sanatçı ile aynı sahneyi hatta aynı yüzyılı paylaştığım için çok şanslı sayıyorum kendimi." diyen Coco sahne sonrası kuliste Mustafa Keser ile sohbet etti ve sanatçıya olan hayranlığını kendisine de iletti.

Modern meyhane konsepti ile haftada 4 gün Etiler'de hizmet veren "Ah Mazi" önümüzdeki günlerde Anıl Durmuş, Mustafa Keser, Murat Kurşun gibi şarkıcıları sahnesinde ağırlamayı planlıyor. Bakalım yaramaz Matmazel Coco diğer solistleri ile neler yaşayacak.