Alanya Gönüllülerinden Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Alanya Gönüllülerinden Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven eşi Ceylan Tanrıseven, Alanya Sosyal Hizmet merkezine bağlı çocuk evlerinde kalan 2 çocuğun doğum gününü gençlik merkezinde kutlayarak çocukların neşesine ortak oldu.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya gönüllüleri, çocuk evlerinde kalan 2 çocuğun doğum gününü kutladı.

CEYLAN TANRISEVEN ‘’ÇOCUKLAR İLE GEÇİRİLEN HER AN UNUTULMAZ’’

Çocukları ile geçen her bir anın, günlerce unutulmayacak manzaralar ortaya çıkardığını vurgulayan Ceylan Tanrıseven, "Bu ortamda çok yoğun bir muhabbet, sevgi ve güzellik var. Çocukların neşesine ortak olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek için doğum günü kutlamasına katıldık’’ dedi.

Doğum günü pastasını Ceylan Tanrıseven ile birlikte kesen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Pasta kesiminin ardından Ceylan Tanrıseven, doğum günü olan çocuklara ve çocuk evlerinde kalan ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Geniş katılımlı ve neşeli geçen doğum günü kutlamasında çocuk evinde kalan çocuklar gönüllerince oyunlar oynadı ve şarkı söylediler.

Doğum günü kutlamasına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven’in yanı sıra Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak ve Alanya Gönüllüleri ve çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı.