Alanya'dan Evlilik Programına Katıldı

Alanya'dan Evlilik Programına Katıldı
Alanya'da yaşayan ve emlakçılık işi ile uğraşan genç bayan Ulusal bazda yayın yapan Atv kanalında yayınlanan evlilik programına katıldı.

Alanya Mahmutlar mahallesinde yaşayan ve emlakçılık işi ile uğraşan Cansu Karaköse isimli genç bayan ATV televizyon kanalında hafta içi hergün yayınlanan Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu evlilik programına katıldı. Locada oturarak yorum yapmaya başladığı öğrenilen Cansu Karaköse şimdi taliplerini bekliyor.

Cansu Karaköse'nin Alanya'da emlakçılık işi ile uğraştığı öğrenildi. Cansu hanım 30 yaşında ve şimdi kendisini arayacak olan taliplerini bekliyor.

Cansu Karaköse'yi izlemek isteyenler hafta içi hergün ATV ekranlarında yayınlanan ve Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu evlilik programında izleyebilirler.

Cansu Karaköse şimdilik Loca'da oturup yorum yaparak taliplerini bekleyor.



Cansu Karaköse'ye Alanya'dan talip olmak isteyenler 0 545 975 05 06 numaralı Whatsapp başvuru hattından başvurabilecekler.

Cansu Karaköse hafta için hergün ATV ekranlarında öğleden sonra yayınlanan Esra Erol'un programında talipleri gelene kadar Locada yarışmacılara yorum yapacak.



Cansu Karaköse Alanya Mahmutlar'da yaşıyor. Daha önce bir kez evlendi ve 30 yaşında.