Ahmet Şafak Konseri İzle

Ahmet Şafak Konseri İzle
Dün gece Alanya Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu konserde sahne alan Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz, söyledikleri birbirinden güzel türkülerle alanda toplanan binlerce kişiyi unutulmaz anlar yaşattı..

Dün gece Alanya Belediye binası arkasında, Alanya Ülkü Ocakları tarafından "Sevdamız Alanya, Ülkümüz Güçlü Türkiye" sloganıyla düzenlenen ücretsiz halk konserinde Atilla Yılmaz ve Ahmet Şafak sahne aldı. Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanını dolduran binlerce kişinin karşına ilk olarak müzik kariyerinde 22 yılı geride bırakan Atilla Yılmaz çıktı.

Yılmaz’ın şarkılarına eşlik edip, alkışlarla tempo tutarak coşan Alanyalılar, Ahmet Şafak’ın sahne almasıyla zirve yaptı. Ahmet Şafak, son albümü 'Ömürlük Aşk Şerefli Kavga'da yer verdiği şarkılarını konserinde öne çıkarırken, Vatan Gözlüm, Farkımız Olsun, Aşk ve Vatan, Aranıyor, Şafak Türküleri, Ben Hala Nöbetlerdeyim, Şimdi, Adam Gibi, Aşk Militanı, Yüreğim Yüreğinle ve Yalnız Kurt gibi birçok parçalarını bir kez daha ustalıkla yorumladı. Teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli ailesine özel ‘Ayyıldız Kolye’ şarkısını seslendiren Şafak, duygu dolu anlar yaşattı. İzmir Marşı’na da yer veren Şafak, hayranlarını etkiledi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konser gece geç saatlere kadar devam etti.
KONSERİN TAMAMINI BURAYA TIKLAYIP İZLEYEBİLİRSİNİZ