Kursağımda İntikam, Antalya'da "Motor" dedi

Kursağımda İntikam, Antalya'da "Motor" dedi
Senaryosu ve Genel Yönetmenliği Murat Denizli'ye ait olan Kursağımda İntikam isimli tv dizisi 12 Kasım günü Antalya, Lara da lüks bir otelde yapılan lansmandan sonra "motor" dedi. Kadrosunda bir çok ünlü ismi de barındıran dizi çalışmasının Genel Yönetmeni Murat Denizli, "Sosyal sorumluluk projesi olan dizimizde Antalya ve ilçelerinin görsellerini de ekrana taşıyacağız" dedi.

Haber: Zeki Demir 

Daha önce Adana da çekilen 01 Adana isimli internet dizisinde başrollerden birini canlandıran Genel Yönetmen  Murat Denizli, Antalya ve ilçelerinde çekeceği Kursağımda İntikam dizisi için start verdi. Yaklaşık iki aydan beri Antalya ve ilçelerinde çekim mekanlarını da hazırlayan Denizli, bir yandan da senaryo çalışmalarını tamamladı. Sosyal sorumluluk projesi olan dizi de çocuk gelinler, uyuşturcu ve bu nedenle parçalanan ailelerin dramları , engelllerin sorunları , işsizlik, bakıma muhtaç insanalrın dramı, gibi bir çok toplumsal konu ekrana taşınacak.

Dizi de Türk tiyatro ve sinemasından bir çok değerli ve tanıdık isim başrollerde yer alacak. Mustafa Ak yönetiminde Bes Medya Teknik ekiple çekilecek diziyle ilgili Kumluca ve Antalya da yerel oyuncu seçimleri de yapıldı. Kursağımda İntikam isimli dizinin yapımcı koltuğunda ise Yıldız Tosun adında bir iş kadını oturuyor. Yapım Koordinatörü Yüksel Aktop. Antalya Cast sorumlusu Murat Aygan. Set amiri Gökhan Ergökçek. Metin yazarı Berceste Kaya. 

Bir özel tv kanalı için çekimleri 10 Kasım Pazar günü başlayacak olan dizi de ,  01 dizisi oyuncularından, senarist ve genel yönetmen Murat Denizli, Yeni Gelin, Sıfır Bir, Hanımın Çiftliği, Müslüm gibi dizi ve filmlerde oynayan Erkan Kabakçıoğlu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli diziden, Yeşilçam Oyuncusu Yaşar Kutbay, Avlu dizinde rol alan Jale Ak, Sıfır Bir dizisinde rol alan Murat Denizli, Yeşilçam oyuncusu Hüseyin İnan Yeşilçamın ünlü ismi Coşkun Göğen,  Adanalı güzel oyuncu Emine Şule, deneyimli oyuncular Yüksel Aktop, Murat Aygan, yapımcı olarakda diziye destek veren Yıldız Tosun, ve Alanyalı oyuncu Zeki Demir le birlikte  bir çok ünlü ve tanıdık isimle, sürpriz isimler yer alacak. 

Dizinin senaristi ve Genel Yönetmeni Murat Denizli, 33 yaşında ve evli, Kumluca ilçesinde oturuyor, bir yıldan beri Kursağımda İntikam isimli dizinin senaryo çalışmasını yapıyor. Denizli, en genç senarist, kurgucu ve yönetmen koltuğunda oturmaya aday olduğunuda ifade etti. 

Antalya Lara da bulunan Hadrianus Otelde havuz başında gerçekleşen görkemli bir lansman ile  start veren dizinin çekimleri başladı.  Dizi de yetmişden fazla oyuncu rol alıyor. Genel Yönetmen Murat Denizli, "Sosyal sorumluluk projesi olan dizimizde Antalya ve ilçelerinin görsellerini de ekrana taşıyacağız. Çekimlerimiz başladı, çok güzel olumlu tepkiler alıyoruz." dedi.