HASTA ÇOCUKLARA BELEDİYEDEN MORAL TİYATROSU

HASTA ÇOCUKLARA BELEDİYEDEN MORAL TİYATROSU
Alanya Belediye Tiyatrosu, bu kez Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ALKÜ) çocuk servisinde tedavi gören çocuklar için sahneye çıktı. Oyuncular, hastanenin yemek salonunda “Kral Olmak İstemeyen Aslan” isimli kukla oyunuyla çocuklarla buluştu.

Alanya Belediye Tiyatrosu, bu kez Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ALKÜ) çocuk servisinde tedavi gören çocuklar için sahneye çıktı. Oyuncular, hastanenin yemek salonunda “Kral Olmak İstemeyen Aslan” isimli kukla oyunuyla çocuklarla buluştu. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ALKÜ) yönetimince organize edilen etkinlikte Belediye Tiyatrosu ücretsiz sahne aldı. Oyunu, çocuklar ve ailelerinin yanısıra Başhekim Yardımcısı Ali Gök, İdari ve Mali İşler Müdürü Selbinaz Dere Bağışlar, Müdür Yardımcıları Ramazan Gülhan, Süleyman Karaman ve Kalite Yönetim Direktörü Seçil Koç da izledi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ÇOCUKLARA YENİ YIL HEDİYESİ
Tedavileri nedeniyle arkadaşları ve aileleriyle birlikte yeni yıl kutlamalarına katılamayan çocuklar için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğlenceyi çocukların ayağına götürdü.
Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi sorumlusu Nilbanu Engindeniz"in yazıp yönettiği, Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından kukla tiyatrosu olarak hazırlanan "Kral Olmak İstemeyen Aslan" bu kez ALKÜ çocuk servisinde tedavi gören çocuklar için sahnelendi.
Başkan Yücel’in çocuklara yeni yıl hediyesi olarak sergilenen Kral Olmak İstemeyen Aslan’la çocuklar doyasıya eğlendi.
Oyunun çocukların tedavisi açısından da büyük bir moral kaynağı olduğunu vurgulayan Başhekim Yardımcısı Ali Gök, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Belediye Tiyatrosu oyuncularına teşekkür etti.
Etkinliğin ardından Çocuk Gelişim Uzmanı İlkay Kocaakça, Sanat Yönetmeni Esra Tığlı Kutertan’a tüm tiyatro ekibi adına bir de teşekkür belgesi takdim etti.