Eski Bayramlar Yad Edildi

Eski Bayramlar Yad Edildi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Meclis Üyeleri ve Birim Amirleriyle birlikte Ramazan Meydanını ziyaret ederek vatandaşlarla eski Ramazanları yad etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Meclis Üyeleri ve Birim Amirleriyle birlikte Ramazan Meydanını ziyaret ederek vatandaşlarla eski Ramazanları yad etti. İskele Balıkçılar Kooperatifi karşısı Lifos önüne kurulan Ramazan Meydanını ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlar ve çocuklarla sohbet ederek, eski Ramazanların keyfini çıkardı.
Etkinliklerin ramazan boyunca devam edeceğini hatırlatan Başkan Yücel, Taksim Triao Grubu Üyesi ve dünyaca ünlü kanun sanatçısı Ayaç Doğanı’nın parçalarına vatandaşlarla birlikte eşlik etti.

VATANDAŞLARA, İFTAR SONRASI RAMAZAN KEYFİ
Ramazan Meydanı’nda, Belediye tarafından vatandaşlara her akşam Osmanlı Şerbeti ikramı yapılıyor. Ziyaretçiler geleneksel el sanatları ve Ramazan lezzeti stantlarını keyifle gezerek çay, kahve, şerbet, fıstıklı Alanya Limonatası, dondurma, tatlı çeşitleri, Osmanlı Macunu, pamuk şeker, kavrulmuş fıstık ve patlamış mısırla Ramazan eğlencelerini doyasıya yaşıyor.
İftar sonrası her akşam meydanda düzenlenen etkinliklerle vatandaşlar eski Ramazanların ruhunu yaşama imkanı buluyor. Hayali Eray Yasin Işık’ın çocuklar için Meddah Gösterisi ve Karagöz Gölge Oyunu, Onur Onuroğlu ve ekibinin Türk Sanat Müziği dinletisi, Gönüller Topluluğu Orta Oyunu Muz Tabaaaa ve Kerem Eser’le Paytak Show, çocuklar ve ailelerini Ramazan Meydanı’na bağlıyor. Saat 21.30 başlayan gösteriler Ramazan boyunca her akşam devam edecek.

YÜCEL: “ ESKİ RAMAZANLARI YAŞAMAK İSTEYENLERİ RAMAZAN MEYDANINA BEKLİYORUZ”
Bir ay boyunca mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun, gelenek ve kültümüze ait etkinliklerin düzenleneceğini hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Nerede o eski Ramazanlar diyenler, Ramazan Meydanı etkinliklerine buyursunlar. Kültürümüzü ve Ramazanın nimetlerini birlikte yaşayalım. Hatırlarda güzel anılar bırakalım” dedi.