Danimarkalı Ünlü Dansçı Silas Holst Alanya’ya Geldi

Danimarkalı Ünlü Dansçı Silas Holst Alanya’ya Geldi
Danimarka'nın tanınmış dansçılarından Silas Holst, Alanya'da yapacağı etkinlikle ilgili Açık Hava Tiyatrosu'nda inceleme yaptı.

John Travolta"nın şöhreti yakaladığı ve ünlü müzik grubu The Beetles"ın şarkılarının meşhur olduğu "Saturday Night Fever" filminin müzikalinin yapımcısı Silas Holst,  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Çintaş ve işadamı Tamer Yalçın, müzikalin "dirty dancing" programının yapılması planlanan Açık Hava Tiyatrosu"nu gezdi.

ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Çintaş, Silas Holst"un  Danimarka"nın en önemli süper starlarından biri olduğunu belirterek, "Çok önemli bir şov programını  Alanya"da ağırlayacağız. ALTSO yönetimi olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu  Alanya tanıtımı için çok önemli.  Alanya"ya önemli katkıları olacak" dedi.

İşadamı Tamer Yalçın da  Alanya"nın tanıtımı konusunda ALTSO"nun ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, etkinliğin  Alanya için faydalı olmasını beklediklerini kaydetti.

"ALANYA BENİM İKİNCİ EVİM"

Alanya"nın gerek hava koşullarını gerekse kültürünü çok beğendiğini aktaran Holst ise "Danimarka"da yaptığımız programımız büyük ilgi gördü. 30 kişilik ekibimizle  Alanya"da 3 haftalık bir program düşünüyoruz. Birkaç program yapmayı planlıyoruz. Bu programımızı gelecek yıl  Alanya"ya getireceğiz. Ama öncelikle bu yıl "dirty dancing" programımızı  Alanya"da gerçekleştireceğiz. Benim de burada evim var, sık sık geliyorum. Artık ikinci ülkem burası oldu" diye konuştu.