Bu Ne Vasiyet Oyunu Basına Tanıtıldı

Bu Ne Vasiyet Oyunu Basına Tanıtıldı
Gazeteci – Yazar Engin Anak'ın yazdığı, Murat Atak’ın yönettiği, Belediye Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği, "Bu Ne Vasiyet" adlı tiyatro basına tanıtıldı. Gazeteci – Yazar Engin Anak'ın yazdığı, Murat Atak’ın yönettiği, Belediye Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği, "Bu Ne Vasiyet" adlı tiyatro basına tanıtıldı.

Tanıtım toplantısına, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çınal, Yönetmen Murat Atak, Oyunun Yazarı Gazeteci Engin Anak, Alanya Belediye Tiyatrosu Oyuncular ve basın mensupları katıldı. Kültür Merkezi’nde yapılan ön tanıtımda oyun, basın mensuplarından tam not aldı. İtalya’da yaşayan zengin bir adamın vasiyeti ve ölümünün ardından gelişen olayların esprili bir dille anlatıldığı oyunun dekoru da büyük beğeni topladı.

Alanya’dan yazarları teşvik için Gazeteci Engin Anak’ın bu oyununun önemli bir deneyim olduğunu söyleyen Yönetmen Murat Atak, “Alanya’da böyle bir imkanı sağladığı ve tiyatroya verdiği destekten dolayı sevgili Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. Bazen dünyanın en büyük yazarlarının bile oyunlarını sahneleyecek mekanve bütçe bulamadıklarını biliyoruz” dedi.

Oyunun yazarı Engin Anak ise kendisine verilen bu şanstan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, amatör bir yazarın eserinin profesyonel oyuncular tarafından sahnelenmesinden gurur duyduğunu ifade etti.


İLK GÖSTERERİM YARIN

“Bu Ne Vasiyet” adlı oyunun dünya prömiyeri (ilk gösterimi) 19 Şubat Cuma saat 20.00’de Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. İkinci gösterimi ise 20 Şubat Cumartesi yine saat 20.00’de sahneye konacaktır.