Başkan Yücel'den Plaket

Başkan Yücel'den Plaket
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel geçen yıl Turizm ve Sanat Şenliğine katkı sağlayan kurum ve şahıslarla bir araya geldi. Başkan Yücel; katılımcılara katkı ve desteklerinden dolayı plaket verdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Seyr-i Ala Restaurant’ ta geçen yıl Turizm ve Sanat Şenliğine katkı sağlayan kurum ve kişiler ile kahvaltıda buluştu.  Kahvaltıda, 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Şenliği organizasyonun daha etkili gerçekleşmesi için öneriler konuşuldu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula; Turizm ve Sanat Şenliğine geçen yıl ki katkılarından dolayı katılımcılara teşekkür plaketi verdi. Katılımcılar da destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade ettiler.

BAŞKAN YÜCEL’DEN TEŞEKKÜR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Şenliğini her yıl daha canlı hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Alanya’yı düşündüğünüz için, bölgemize sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.