Yücel'den özel çocuklara özel hizmet

Yücel'den özel çocuklara özel hizmet
Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi Ketir Mevkiinde yaşayan engelli çocuklar için seferber oldu. Alanya Belediyesi fen işleri ekipleri, tekerlekli sandalyeleriyle evlerinden dışarıya çıkamayan çocuklar için, evlerinin önünü, çocukların rahatça girip çıkabileceği, tekerlekli sandalyeleri ile dolaşabilecekleri şekilde düzenledi.

Alanya Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında engellilere yönelik her alanda hizmetlerini sürdürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi Ketir Mevkii’nde yaşayan Şahinkaya çiftinin çocukları Merve ve Mahmut Şahinkaya için evlerinin önünün engelsiz şekilde düzenlenmesi yönünde çalışma başlattı. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede tamamladığı çalışmaların ardından engelli çocukların evlerinin önüne çıkmasının önündeki engel kalkmış oldu.

“BAŞKANIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in evlerinin önünü çocukları için uygun hale getirdiğini belirten Baba Yakup Şahinkaya, “Çocuklarımız daha önce evin önüne inip dolaşamıyorlardı. Zemin bozuk olduğu için sürekli evde kalmak zorundalardı. Şu an Başkanımızın evimizin önünü çok güzel şekilde düzenledi. Çocuklarımız dışarı rahatça çıkabiliyor. Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.