Yoldaki Parkeler Yerinden Çıkmak Üzere

Yoldaki Parkeler Yerinden Çıkmak Üzere
Antalya Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan Alanya'daki bir çok caddede bulunan yerinden çıkmış parkeler sürücüler için tehlike arz ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi ise uyuyor.. Yoldaki eskimiş parkeler ise dokunsanız yerinden çıkmak üzere..

Alanya'da Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında bulunan 25 Metrelik yol, Atatürk Caddesi ve Mahmutlar mahallesinde bulunan Barbaros Caddesi üzerindeki parke taşları tehlike saçıyor.

Alanya 25 Metrelik yoldaki bazı kısımlarda asfaltlar şişmiş durumda, yolun bu şekilde olması hem motosiklet sürücüleri, hem de araç sürücüleri için sıkıntı yaşatıyor.

Alanya Atatürk Caddesi'nde bulunan yol üzerindeki parke taşları ise bazı bölgelerde sökük durumda. Bu nedenle üzerinden geçen araçların geçişi esnasında ses çıkarıyor. Ayrıca parke taşlarının sökük oluşu çevreye tehlike saçıyor.

Alanya Mahmutlar mahallesinde bulunan Barbaros Caddesi üzerinde ise sürücüler, parkelerin yerlerinden çıkması nedeniyle bu yolu kullanırken zor anlar yaşıyor. Motosiklet sürücüleri için Barbaros Caddesi demek ölüm yolu demek. Her 3 caddede bulunan yollara Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin artık bakım yapmasını isteyen sürücüler, "Alanya 25 Metrelik yol üzeri yeniden asfaltlanmalı, Alanya Atatürk Caddesine bakım yapılmalı, yol yeniden düzenlenmeli. Barbaros Caddesi'ndeki parkeler sökülüp, sıcak asfaltla o yol kaplanmalı. Bu yollardaki bakımın bir an önce yapılmasını arzu ediyoruz. Bu işler buralara gelip plaj açmaya benzemez." dediler.