Ulaşım Ele Alındı

Ulaşım Ele Alındı
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak’la 2018 Turizm sezonu öncesi ulaşım konularını değerlendirdi.

Alanya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Doğan Bacak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Güney, Bacak görüşmesinde yeni turizm sezonu öncesi toplu ulaşımla ilgili konular hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Oda Başkanı Doğan Bacak, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde önemli hizmetler verdik. Halkın beklediği düzenlemeler konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Bize gösterdikleri yakın ilgi ve sorunları çözmedeki yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney “  Alanya’daki sorunların çözümünde sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çalışıyoruz. Toplu ulaşım işinde çalışan esnafımızın da sorunlarını gidermek, halkımızın beklentilerine de cevap verecek şekilde çözümler getirmek için işbirliği içinde çalışıyoruz. Toplu ulaşımdaki yeni düzenlemeler konusunda da çalışmalarımız ve ilgili yerlerle görüşmelerimiz devam ediyor “ dedi.