Toklu’dan Geçmiş Olsun Ziyareti

Toklu’dan Geçmiş Olsun Ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri İncekum'da bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan plaj büfesi işletmecisi Recep Erdoğan ve oğlu Ahmet Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz gün yaşanan olayda plajda tacize uğradığını iddia eden vatandaşların şikayeti üzerine büfe işletmecisi Ahmet Erdoğan ve çalışanlarına 10 kişilik grubu uyarmaları sonucu bıçak ve sopalarla saldırılmıştı. Yaşanan arbedede 2 çalışan bıçaklanmış ve ağır yaralanmıştı. Olay sonrası İncekum’a giden İlçe Başkanı Toklu ve yönetimi, işletmeci Recep Erdoğan ve oğlu Ahmet Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Recep Erdoğan’dan konu hakkında bilgi alan Toklu, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

İlçe Başkanı Toklu ziyaret sonrası açıklamasında ; "İncekum halk plajı işletmecisi Recep Erdoğan ve Ahmet Erdoğan'ı Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaretteyiz.Geçtiğimiz günlerde geçirmiş oldukları talihsiz bir olay üzerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.Bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz." dedi.