TOKLU 'DAN AHDE VEFA

TOKLU 'DAN AHDE VEFA
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu hafta sonu yapılacak kongre öncesi hazırladığı bir video kliple 2017 yılından bu yana beraber çalıştığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Cumartesi günü yapılacak kongrede yeni yönetimiyle göreve devam edecek olan başkan Toklu, yeni yönetimde yer almayacak parti yöneticilerinin fotoğraflarının yer aldığı bir video klip hazırlayarak sosyal medya hesaplarından paylaştı. Arkadaşlarına yaptıkları hizmetler için teşekkür eden Toklu'nun bu paylaşımı takdirle karşılandı.
Ak Parti de hizmetin sadece yönetimlerde resmi olarak yer almakla olmadığını ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Toklu" arkadaşlarımızın sadece resmi olarak isimleri listede yer almayacak. Ama biz arkadaşlarımızla yine birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Her bir arkadaşıma üstün gayretleri ve hizmetleri için teşekkür ediyorum.2017 yılından bu yana çok güzel çalışmaları birlikte yaptık. Çok önemli projelere birlikte imza attık. Alanya ve Alanyalı hemşerilerimize hizmet etme noktasında bütün arkadaşlarım yoğun çaba saffettiler. Arkadaşlarımızın kimisi işlerinin yoğunluğu, kimisi de başka nedenlerle aramızda olmayacaklar. Bizler yeni arkadaşlarımızla yeni bir heyecan, yeni bir ruhla Cumartesi gününden itibaren yeniden Bismillah diyeceğiz. Arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.