TLB Üyeleri Dün Anıt Önünde Toplandılar

TLB Üyeleri Dün Anıt Önünde Toplandılar
Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Alanya Şubesi dün Atatürk anıtı önünde, Ankara'daki bombalı saldırı ve Diyarbakır Lice'de verilen şehitler için "Teröre Lanet, Şehitlere Saygı Yürüyüşü" gerçekleştirdi.
Alanya Atatürk Anıtı'nda dün öğleden sonra toplanan kalabalık grup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yürüyüşün ardından basın açıklaması yaptı.

TLB Alanya Temsilcisi Asrın Ateşoğlu, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Alanya halkı, Çarşamba günü Amerika'nın karagücü PKK-PYD'nin yapmış olduğu alçak ve haince saldırıları lanetliyoruz. Şehit Mehmetçiklerimizin, polislerimizin ve teröre kurban verdiğimiz masum vatandaşlarımızın başta acılı aileleri olmak üzere, ordumuza ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu saldırının amacı Türkiye Cumhuriyeti'ni Suriye bataklığına çekmektir. Emperyalizmin karagücü ve kurtarıcısı olmayacağız. Atatürk gençliği görev başındadır. Buradan ülkemizi Atatürk gençliği olarak hiçbir güce böldürtmeyeceğiz. Buradan Amerika ve tetikçilerine tüm öfkemiz ile haykırıyoruz. Düşmanı nasıl 18 Mart'ta Çanakkale'de, 30 Ağustos'ta Afyon'da, Uşak'ta, İzmir'de denize döktüysek, bugün de aynı kararlılıkla mücadele azmimiz artarak devam etmektedir. Atatürk gençliği görev başındadır."