Tapuya eski meclis üyesi bile isyan etti

Tapuya eski meclis üyesi bile isyan etti
Alanya Siyaseti'nin eski duayenlerinden kurt politikacı Ertuğrul Akay başta Ak parti yönetimi olmak üzere İlçedeki çok sayıda kurumun keyfiyetçiliğinden dert yandı.

Alanya Siyaseti'nin eski duayenlerinden kurt politikacı Ertuğrul Akay başta Ak parti yönetimi olmak üzere İlçedeki çok sayıda kurumun keyfiyetçiliğinden dert yandı. "Biz işimizi halledemezsek vatandaş ne yapsın.." diyen eski Meclis Üyesi ve siyasetçi  Ertuğrul Akay şunları söyledi; Alanya Bürokrasisinde yanlış giden bir şeyler var. Ben Ak partiliyim 2004/ 2009 Avsallar Belediyesi Başkan Yardımcılığı yaparak siyasi  hayatımı sonlandırdım."

İLÇEMİZE ÜÇ ANA KALEMDEN TAZE PARA GİDER  

Bugün devletin bazı kurumlarındaki yöneticiler ve personeller pandemiyi bahane ederek telefonlara dahi bakmıyorlar. Devlet evde kal diyor vatandaş işini telefonla çözmek istiyor ama telefona bakan yok. İlgili kuruma gidiyorsun içeri giremiyorsun. Örneğin Alanya Tapu Müdürlüğü, İlçemize üç ana kalemden taze para girer. Turizim sektörü, emlak sektörü , tarım sektörü, bu sebepten bir sürü iş bozuluyor. Devletimiz yedi düvelle mücadele içindeyken  ciddi ekonomik sıkıntılar yaşarken bu Tapu Müdürlüğü'ndeki rezaleti bizi yönetenler görmüyor mu?

İLLAKİ BİRİLERİNİ ARAYA KOYMAK MI LAZIM?

Bu işlem yaptırabilmek için illaki birilerini araya koymak mi lazım ( tamam onuda yapalım ama netice yok) benim bildiğim benim hizmet ettiğim AKP Parti böyle bir zihniyete sahip değildi devletin sorumluluk verdiği birim Amirleri ve memur arkadaşlarımız vatandaşa yardımcı olmak icin gayret gösterildi ne değişti Şimdi de vatandaşın telefonuna dahi bakmıyor, mesaj yazıyorsun cevap verilmiyor. Vatandaşa destek değil köstek olunuyor. Başımızı iki elimizin arasına alıp düşünmemiz gerekiyor bu işin boyle gitme şansı yok saygılar sevgiler herkese..