Susuz Yaylası Kahramanları

Susuz Yaylası Kahramanları
Alanya'nın Susuz Yaylası’nda günlerdir süren yangına, Alanya Belediyesi ekipleri seferber olurken, vatandaşlarda tüm gayretleri ile müdahale ediyorlar.

Susuz Yaylası’ndaki 8 gündür süren yangınla canla başla mücadele veren yangın söndürme ekipleri, gönüllü vatandaşlar Alanya Belediyesi Fen İşleri Merkez Şantiye Çavuşu Mustafa Gürkan’ın koordinesi ile büyük ölçüde kontol altına alındığı bildirildi. 

"8 GÜNDÜR EVİMİZE GİTMEDİK. 146 SAATTİR UYKU YOK "

Susuz Yaylası'nda yangının son durumu hakkında bilgi veren Gürkan, "Güzelbağ'da yangının ilk çıktığı günder beridir, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in talimatları ile ekibimizle Susuz Yaylası'na çıktık. 8 gündür evimize gitmedik.146 Saatir uyku yok. Konrol altına aldığım durumlarda Gündoğmuş ilçesindede gitmediğimiz yagın kalmadı.Başkanımızın talimatları ile yanıma gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Gitmiyoruz! bekliyoruz... Gittiğimiz köyleri yangından kurtardık. Arkadaşlarımada canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm bölge kontrol altına alındı. Uykuda olan bir iki tane olan yangın kaldı müdahale ediyoruz. Ulaşamadığımız yerlere sırt sulama ekipmanları ile müdahale edeceğiz." dedi.