Şebnem Köseoğlu’nun defin yeri belli oldu

Şebnem Köseoğlu’nun defin yeri belli oldu
Alanya’da öğretim görevlisi olarak görev yapan ve üçüncü kez lösemiye yakalanan Şebnem Köseoğlu, İstanbul’daki tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Köseoğlu’nun cenazesinin yarın Hacıbaba Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu, 2018 yılı Eylül ayında lösemiye yakalandı. Yaklaşık 3 aylık kemoterapinin ardından Ocak ayında hastalığı yenen Köseoğlu, 2019 yılı Mayıs ayında rutin kontrolleri sırasında hastalığının nüksettiğini öğrendi. İstanbul'daki bir hastanede tedavisi süren Köseoğlu’na 2019 yılının Kasım ayında uygun ilik bulundu. 11 Aralık'ta ise ilik nakli gerçekleştirildi ancak bu yıl 18 Nisan’da rutin kontrollerine gittiğinde tekrar hastalığının nüksettiğini öğrendi. Doğum gününden 1 gün önce hastalığının nüksettiğini öğrenen Şebnem Köseoğlu, tekrar İstanbul’daki hastanede tedaviye alındı. Burada tedavisi süren Köseoğlu, bir hafta önce durumu ağırlaşması nedeniyle yoğun bakım ünitesine alındı. Köseoğlu, dün akşam saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

DEFİN YERİ BELLİ OLDU

Lösemiyle savaşan ve sosyal medyada 'Maskeli Şebnem' olarak bilinen Köseoğlu’nun ölümü herkesi derinden etkiledi. Alanya'nın Ulaş Mevkii'nde karşılanması beklenen Köseoğlu'nun cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Hacıbaba Aile Mezarlığına defnedilecek. Alanya Gazetesi  ailesi olarak Köseoğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.