Şampiyon Başkan Yardımcısı Kula'yı Ziyaret Etti

Şampiyon Başkan Yardımcısı Kula'yı Ziyaret Etti
14-17 Şubat tarihlerinde Antalya Belek’te düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open), 2.lik madalyasıyla kürsüye çıkan Şükrü Mülazımoğlu Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ahmetcan Timagur, başarısını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ile paylaştı.
Başkan Yardımcısı Kula’yı ailesiyle birlikte ziyaret eden Ahmetcan Timagur, Alanya Belediye Poyraz Spor Kulübü’nde 5 yaşından beri bu sporu yaptığını belirterek, kendisine destek veren Alanya Belediyesi’ne ve antrenörü Burhan Küpçü’ye teşekkür etti. Timagur, daha önce de bazı yarışlara katıldığını kaydederek Konya’da düzenlenen Taekwondo Şampiyonası’nda 3., Çanakkale’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda da 2.’lik madalyasıyla kürsüye çıktığını söyledi.

57 kilo Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası 2.sini tebrik eden Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, “Alanya’da bir çok branşta amatör sporcu yetişiyor. Pek çok spor dalının alt yapısı burada hazırlanıyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın başarılarından gurur duyuyoruz. Belediye olarak elimizden gelen desteği her zaman sürdüreceğiz. Özellikle erken yaşta spora başlayan gençlerimize sahip çıkarak onların bu başarılarını daha da arttırmalıyız’’ dedi.