Prestij Caddesini Yerinde İnceledi

Prestij Caddesini Yerinde İnceledi
Alanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel, Alaiye Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi.

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Esnaflar ve vatandaşlar ile çalışmalar hakkında fikir alış verişi yapan Başkan Yücel, Alaiye Caddesi’nde çalışmaların sona doğru yaklaştığını ve önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.

Bisiklet yolu, cep otoparkları ve yeni kaldırım düzenlemesi ile örnek caddeler arasında yer alan Alaiye Caddesi’nde faaliyet gösteren işletme sahipleri çalışmalardan ötürü Başkan Yücel ve ekibine teşekkür ettiler. Yol ve kaldırımların yeni uygulama ile genişlediğini ve caddenin ferah ve daha aydınlık olduğunu belirten esnaflar, ‘’Alanye Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ederiz. Alaiye Caddesi’nin bu kadar değişeceğini tahmin etmiyorduk. Bizim kadar mahalle sakinleri de çalışmalardan memnun.’’ dedi.

Caddenin en önemli sorunları arasında yer alan trafik çilesininde sona ereceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Çalışmalrda sona doğru geliyoruz. Alaiye Caddesi Alanya’nın prestij caddesi olacak. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın çalışmalardan memnun olması bizleri de mutlu ediyor.’’ dedi.