Polat: İç çelişmeleri bırakalım Devletimize sahip çıkalım

Polat: İç çelişmeleri bırakalım Devletimize sahip çıkalım
Kızılelma Ocakları ve Genel Başkan Hakan Polat " İç çekişmeleri bırakalım, Devletimize sahip çıkalım, ki, Devletimiz iri olsun, diri olsun, mazlumlara ağabeylik yapabilsin." dedi.

Hakan Polat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "Bırakın maddi hesapları, ki unutulmaya yüz tutturmak isteyen düşmanın değil, kendi inanç ve değerlerimizin sevgi ikliminde yaşayalım, yaşlanalım, evlatlarımıza yaşanılabilir bir ülke emanet edelim, bırakın koltuk kavgalarını, ki Devletimizin kurumları, liyakatli insanlar tarafından idare edilsin,Bırakın batı yardakçılığı yapmayı, ki istikbalde vatan da millet de bağımsız olabilsin. Kendi ekonomi, siyaset ve toplumsal değerleriyle örgülenmiş bir gelecek inşaa edelim, bırakın kişisel husumetleri, ki adaletin kılıcı olmuş bu millet, şerefli yüreği, güçlü kasları ile nasıl tarih yazmış ise, bu gün de o ruh ile tarihine köküne bağlı, zalime karşı güçlü ancak mazluma karşı merhametli sevgi dolu, esenlik dinini temsil eden bir nesil yetiştirelim, bırakın saplantıları, batıl inançları, yobaz önyargılı inanışları, sarılın ilme ve bilime, ki uygar devletlerle yarışıp onlara medeniyet öğretecek güçlü Türk Devletini onaralım, daha da güçlü bir ülkeyi hep birlikte yeniden inşaa edelim,
bırakın siyasi çekişmeleri, ki sözünüze itimat edilsin, doğru nereden gelirse gelsin, doğruya itibar edip siyasi yandaşlık, kısır muhalefet ve hesaplar ile ilmin gerçeklerine, doğru edilen söz ve tavsiyelere sırtımızı dönüp milletimizi doğrulardan mahrum etmeyelim. İç çekişmeleri bırakalım, Devletimize sahip çıkalım, ki, Devletimiz iri olsun, diri olsun, mazlumlara ağabeylik yapabilsin. Sevgili Ülküdaşlarım,Kızılelma Ocakları ve Uyuşturucu İle Mücadele Dernekleri, kişisel hiçbir çıkar hesabı yapmadan, hiçbir siyasi organizasyona taraf olmaksızın, Türklüğün tarihten gelen değer ve inançlarını yaşayan ve yaşatanların buluştuğu, nerede zulüm varsa oraya Türk Ve İslam Adaletinin Sancağını dikmek isteyenlerin buluştuğu, bu günün ve geleceğin nesillerine doğru mesajlar vermeyi hedefleyen kutsal birer ocaktır. Millet ordu devlet, Devlet, ebed müddet. Canımızın hamisi güvenlik güçlerimiz, Devletimiz Milletimiz hepiniz Allaha emanet.”