Öğrenciler O Merkezi Ziyaret Etti

Öğrenciler O Merkezi Ziyaret Etti
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Alanya Belediyesi ve Bahçeşehir Koleji’nin ortaklığıyla düzenlenen tiyatro etkinliğinde toplanan mamalar, yetkililer ve öğrenciler tarafından Alanya Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağına teslim edildi.

Alanya Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret eden Bahçeşehir Koleji öğrencileri, mamaları yetkililere teslim etti.

Dünya Hayvanları Koruma Gününe özel hazırlanan proje kapsamında barınağı ziyaret eden öğrenciler, hayvanlarla yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdiler. Öğrencileri barınakta Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali Yavuz ve belediye veterinerleri karşıladı. Barınağın kuruluşu ve işleyişi hakkında öğrencilere bilgi veren veteriner hekimler, daha sonra öğrencilere barınağı gezdirdiler.

ÖZEL ALANYA REHABİLATASYON MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

Dünya Havyaları Koruma Gününe özel ziyaretçilerin akınına uğrayan Alanya Belediyesi Hayvan Barınağı tüm ziyaretçilerden tam not alıyor. Dün Doğa Koleji öğrencilerinin ziyaret ettiği barınağı, bugün Özel Alanya Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler yanlarında getirdikleri mamaları yetkililere teslim ederken, uzun süre hayvanlarla vakit geçirdiler.