Ne zaman emekli olurum uygulmasını kullanarak emeklilik yaşınızı hesaplayın!

Ne zaman emekli olurum uygulmasını kullanarak emeklilik yaşınızı hesaplayın!
Ne zaman emekli olurum sorusunun cevabını kolayca bulabilirsiniz. Herhangi bir kurumu ziyaret etmeden ne zaman emekli olabileceğinizi hesaplamak mümkündür. Emeklilik yaşı hesaplama ile ne zaman emekli olurum sorusu tarih oluyor.

Sizlere bu yazımızda günümüzde çok sık bir şekilde kurulmakta olan ne zaman emekli olurum sorusu hakkında bilgi vereceğiz. Ne zaman emekli olabilirim, emeklilik yaşı nasıl hesaplarım konuları hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgiyi yazımızın devamında bulabileceksiniz. Ne zaman emekli olacağım sorusu işe başladığımız ilk günden itibaren yaşamın da dâhil olmuştur ne zaman emekli olacağınızı hesaplayabileceğiniz uygulamalar vatandaşların hizmetine sunulmuştur. Bu yazımızda sizlere ne zaman emekli olurum sorusu hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi vereceğiz. Ne zaman emekli olurum uygulaması sayesinde artık vatandaşlar emeklilik yaşını erken emeklilik tarihini çok kolay ve hızlı bir şekilde öğrenme şansına sahiptir. Bütün devlet kurum ve kuruluşları için yapabileceğiniz ne zaman emekli olabilirim uygulaması şimdi sizlere ayrıntılı bir şekilde anlatacağız. Sosyal Güvenlik Kurumu kurum adam daha önce ülkemizin vatandaşların bağlı olduğu kurumlara göre Emekli Sandığı, Bağ kur ya da Sosyal Sigortalar Kurumu kurumların birleşmesi sonucunda Sosyal Güvenlik Kurumu açılmıştır. Sosyal Sigortalar kurumuna bağlı olan vatandaşlar çalışmış oldukları işyerleri doğrultusunda sigortalarını ödeyerek bu işyerleri vatandaşların sigortalarını yatırmaktadır. Bağ-kur kurumuna bağlı olan vatandaşlar ise Bağ kur kurumu vatandaşların otomatik olarak her ay primleri yapılmaktaydı ve en son olarak ise Emekli Sandığı kurumuna bağlı olan vatandaşların primlerini her ay düzenli olarak Emekli Sandığı Kurumu yatırmaktadır. Bu yatırılmış olan paralarla, primler daha sonrasında sigortaları sayesinde bağlı olmuş oldukları kurum doğrultusunda kaza masrafları ya da hastane masrafları bu sayede karşılanmaktadır. 

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM İÇİN TIKLAYINIZ! 

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM UYGULAMASI VE DETAYLAR! 

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

 Sosyal Güvenlik Kurumu"nun kurulması ile beraber artık sigortalı primler Sosyal Güvenlik Kurumu"na yapılmaya başlanmıştır. Çalışmaya devam eden vatandaşlar ne zaman emekli olacağını merak etmektedirler. Sizler Sosyal Güvenlik Kurumu"na giderek sigorta bilgilerinizde bazı kimlik bilgileri ile beraber ne zaman emekli olunca olabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ancak son dönemlerde vatandaşın hizmetine sunulmuş olan online bir şekilde sorgulama işlemi sayesinde devlet kurum ve kuruluşlarına gitmeden internet üzerinden bunları sorgulama hakkına sahipsiniz. İnternetin olduğu her yerde telefon, bilgisayar ve tablet sayesinde bunları sorgulama hakkına sahipsiniz. Uygulama sayesinde sizler sigorta bilgilerinizi ve bazı kimlik bilgilerini girerek ne zaman emekli olurum sorusuna cevap bulabilirsiniz. Bağ kur kurumuna bağlı olan vatandaşlar ise ne zaman emekli olacakların hesaplayabilmeleri için Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ne zaman emekli olurum isimli olan uygulamasına giriş yaparak bunu öğrenme hakkına sahiptirler. Emekli Sandığı çerçevesinde çalışmakta olan vatandaşlar ise öncelikle sosyal güvenlik kurumunun ne zaman emekli olurum uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir. Daha sonrasında ise onlarda ne zaman emekli olurum hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi alacaklardır. Sizler bu uygulamaya seçme işlemini tamamladıktan sonra doğum tarihinize girmeniz gerekmektedir. Daha sonrasında bilgiler kısmında yer alan Sosyal Sigortalar Kurumu primini ödenmiş olan gün sayısı ve en son olarak ise 3600 günü doldurmuş olduğunuz gün, ay, yıl olarak sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Bu işlemler sonrasında Sosyal Sigortalar Kurumu"ndan ne zaman emekli olabileceğinizi öğrenmeye hak kazanabilirsiniz.