Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene

Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Hanifi Türk bir kutlama mesajı yayınladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Hanifi Türk bir kutlama mesajı yayınladı.


Mesajında Türk şu ifadelere yer verdi;


"28 Ekim 1923 yılında Efendiler yarın Cumhuriyeti İlan edeceğiz sözleri  ile başlayıp  bugün 94. Yılını Şanla,Şerefle kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Cumhuriyetimizin mihenk taşlarını oluşturan dava arkadaşlarını, bu kutlu vatan için gözünü kırpmadan şahadete yürüyen  şehitlerimizi  minnetle anıyor , bir adım geri durmadan hep ileri atılan gazilerimize Şükranlarımı sunuyorum.
Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde Cumhuriyetimizin kıymetini daha iyi anlayıp Vatan toprakları üzerinde oynanan oyunlara karşı uyanık olmalı ve dış mihrakların sinsice senaryolarına gelmeyerek Vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden her türlü oluşumun karşısında durmalıyız.
Birer TÜRK ferdi olarak Vatanın bölünmez Bütünlüğüne Cumhuriyete kastedecek her türlü oluşum ve bozguncuğun karşında dik durarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN ve TÜRK’ün gücünü her daim göstermeliyiz.  
Unutulmamalı ki
VATANSIZ YAR OLMAZ ,VATANSIZ EVLAT OLMAZ, VATANSIZ AİLE OLMAZ , VATANSIZ MÜLK OLMAZ ,VATANSIZ HİÇ BİR ŞEY OLMAZ.
Vatan bayrak ve millet
Yaşasın ilelebet.
Ne mutlu TÜRK’üm diyene…

Mehmet Hanifi Türk
Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni
"