Muz-Bir Mali Genel Kurul Yaptı

Muz-Bir Mali Genel Kurul Yaptı
Alanya Muz Üreticileri Birliği 2015 yılı mali genel kurulunu gerçekleştirdi. 96 üyesi bulunan birliğin mali genel kurulu Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda saat 9:00’da gerçekleştirildi.

Genel kurula Alanya Muz Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Güney, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu ve muz üreticileri katıldı. Genel kurulda 2015 yılının gelir ve giderleri, bütçe, yönetim ve denetim kurulu raporları görüşülerek onaylandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, verilen teşvikler, yeni düzenlemeler hakkında muz üreticilerine bilgi verdi. Genel kuruda ayrıca, muz sezonu değerlendirildi ve yeni muz sezonu öncesinde yapılacak çalışmalar ele aldındı.
Alanya Muz Üreticileri Başkanı Hüseyin Güney, birlik olarak muz üreticilerinin haklarının korunması, Alanya muzunun tanıtımı konusunda gereken çalışmaları yaptıklarını söyledi. Güney, üretimi arttırma, paketleme ve tanıtım çalışmaları konusundaki çalışmaların devam ettiğini belirterek, iyi tarım uygulamaları konusuna ağırlık verdiklerini altını çizdi.