Müftü İlhan: En büyük gücümüz birliğimiz ve beraberliğimizdir!

Müftü İlhan: En büyük gücümüz birliğimiz ve beraberliğimizdir!
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan ilçe genelindeki cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve din hizmetlerini yerinde görmek amacıyla farklı camileri ziyaret etmeye devam ediyor.

Müftü İlhan son olarak Okurcalar Mahallesi Hayırsevenler Camii’ni ziyaret ederek cami cemaatiyle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında İlhan tarafından kısa bir sohbet irad etti.

Sohbetinde zor günlerden geçtiğimizi belirten Müftü İlhan şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Kardeşlerim! Millet olarak zorlu günlerden geçiyoruz. Bu zorlukların üstesinden ancak bir ve beraber olursak gelebiliriz. Unutmayalım ki en büyük gücümüz birliğimiz ve beraberliğimizdir. Farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunun farkında ve bilincinde olalım. Birbirimizi Allah rızası için sevelim ve sayalım. Bizleri tefrikaya düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim ve tefrikaya düşenlerden olmayalım” dedi.

“Bahar Kalkanı” harekatı sonuçlanıncaya kadar sabah namazı öncesinde Fetih Suresinin okunacağını ve dualar edileceğini de belirten Müftü İlhan sohbetine şu şekilde devam etti: “Kıymetli Kardeşlerim! Malumunuz olduğu üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye'de Barış Kalkanı harekatını başlatmıştır. Bizler de Kahraman Mehmetçiğimizin muzaffer olması, devletimizin bekası, milletimizin huzuru için “Bahar Kalkanı” harekatı sonuçlanıncaya kadar, Alanya genelindeki bütün camilerimizde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okuyup dualar etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle herkesi camilerimize dua etmeye davet ediyorum” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye'de yürüttüğü #BaharKalkanı harekatı kapsamında Mehmetçiğimizin selameti ve harekatın zaferle sonuçlanması için Alanya Müftülüğü tarafından 03 Mart 2020 (yarın) Salı günü Alış Camiinde Sabah Namazında “Mehmetçiğimize Dua’da Buluşalım!” programı düzenlenecek olup tüm halk davetlidir.